Telefoon 050 318 87 50

E-mail info@elzstrafrecht.nl

 

Kantoor

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten is een kantoor met zeer ervaren strafrechtadvocaten en is gevestigd in een karakteristiek pand in het hart van Groningen aan het Martinikerkhof, op korte afstand van de rechtbank.

Eckert Van Linde Van der Zee is een gedreven kantoor, met specialistische kennis op het gebied van strafrecht. Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht en zij zijn vrijwel allemaal lid van de specialisatievereniging voor strafrechtadvocaten de NVSA. Een van onze strafrechtadvocaten is tevens lid van de specialisatievereniging voor cassatieadvocaten in strafzaken de VCAS. 

Wij staan u bij tijdens het onderzoek en behandelen alle strafzaken: van eenvoudige diefstallen bij de politierechter tot complexe strafzaken bij de meervoudige kamer, het gerechtshof of de Hoge Raad der Nederlanden. Het kan gaan om fraudezaken, economische delicten, zedenmisdrijven, opiumwetdelicten, geweldsdelicten, mensensmokkel, vermogensdelicten, ambtsmisdrijven, wegenverkeerswetzaken. Kortom alle zaken die binnen de strafwetgeving vallen.

Dit geldt zowel voor minderjarigen (jeugdstrafrecht) als voor het strafrecht voor volwassenen.

Indien u wordt verdacht van een misdrijf, dan kunt u op ons kantoor terecht voor een advocaat die u op deskundige wijze door het strafrechtelijk onderzoek en het proces begeleidt.

 

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten

Bezoekadres

Martinikerkhof 27
9712 JH Groningen
Routebeschrijving »

Postadres

Postbus 3082
9701 DB Groningen

Contact

t. (050) 318 87 50
f. (050) 311 20 46
e. info@elzstrafrecht.nl